Je foto’s downloaden

Je hebt een email ontvangen met het leuke bericht dat je foto’s klaar zijn!

Je eigen online gallery is op de computer en de meeste tablets en smartfoons werkzaam. Ook kun je foto’s, zonder eerst te moeten downloaden, delen met verschillende sociale media en email door op “share” te klikken (naast het download teken, zie afbeelding hieronder)

Je ontvangt van mij alle foto’s met en zonder watermerk. De foto’s met watermerk zijn geschikt voor het delen op sociale media. Op sociale media is het verplicht om een bronvermelding (watermerk) te gebruiken ivm copyrights. De foto’s zonder watermerk zijn erg geschikt om uit te printen en om voor jezelf te houden.

Je bent overigens zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van voldoende back-up van je foto’s. Het is raadzaam om alles minimaal drie keer op verschillende locaties op te slaan.

In je mailbericht vind je een link naar je eigen gallery. Hieronder lees je hoe je de foto’s eenvoudig kunt downloaden uit je gallery.

Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag!

1) klik op het download teken (pijltje naar beneden)

Voor  het downloaden van alle foto’s in een keer vind je het teken bovenaan rechts in de hoek van de gallery:  (overigens, het kan zijn dat bij jou deze optie is uitgeschakeld ivm wensen van de opdrachtgever.)

Voor het downloaden van foto’s individueel (overigens: mocht je deze optie niet zien dan is deze uitgeschakeld ivm wensen van de opdrachtgever) klik op het teken en de betreffende foto wordt direct gedownload.

2) Bij Gehele collectie Download zul je onderstaand bericht zien. Er wordt hier om een je e-mailadres gevraagd en de 4 cijferige pincode.

Je email adres zal alleen gebruikt worden om je gegevens voor je persoonlijke download door te geven. Je persoonlijke 4 cijferige pincode vind je onderaan mijn email. 

3) Kies welke opties je wilt downloaden. Mijn advies is originele resolutie (original) te kiezen! J kunt altijd nog terug naar deze pagina om een andere optie te kiezen.

Klik op Start Download

Succes! Mocht het niet lukken of mocht er iets niet duidelijk zijn dan weet je me te vinden:                                               Als het dringend is,               +31611161589 (what’s app ook mogelijk) anders graag via Info@DanielleVermeer.nl