Services

14434_398127123622635_1253149878_n

Klik op onderstaande link voor meer informatie over algemene tarieven of persoonlijke offerte aanvraag:
Tarieven of Offerte aanvraag formulier

Over Creatief eigenaar en fotografe Danielle Vermeer:

Een april stiertje uit 1975. Hoe ouder ik word, hoe beter ik me voel. Dat belooft wat!

Als je vraagt waar ik vandaan kom zeg ik: “Nederland”. Geboren in Den Bosch, de eerste jaren in Best, later in Noord Limburg gewoond. Met ouders uit Amsterdam en Oisterwijk, in Haarlem gestart, reden we vaak heel het land door. Je begrijpt dat ik me ‘overal en nergens’ thuis kan voelen. Dat ‘overal’ is makkelijk, dat ‘nergens ‘geeft me drive en creativiteit. Ideale combi dus!

20130503_BRUILOFT_ILSE_WILBERT_DV15933

Creativiteit en opleidingen:

Na HBO kunst opleiding en diverse creatieve ontwikkelingen,  blijkt mijn creatieve inslag vorm te geven aan mijn fotografie. Daarnaast heb ik individuele begeleiding en gedegen cursussen van de bekende Tilburgse fotograaf Jan Stads genoten. Om mijn eigen ontwikkelingen en de digitale ontwikkelingen actief (bij) te houden volg ik  met grote regelmaat diverse masterclasses.

Freelance:

Spannend, een leuke carrière als vestigingsmanager van een uitzendbureau vaarwel zeggen en mijn hart echt volledig volgen. Het kwam op mijn pad. Het lot heeft me in een richting geduwd, en toen ik de richting zag ben ik hem volledig ingeslagen. Want half werk, daar hou ik niet van.

Het was mijn docent Jan Stads waar ik mee in gesprek raakte over een toekomst als fotograaf. Voor mij was het toekomst muziek, Jan zag het eerder gebeuren. Zijn vertrouwen in mijn fotografie, vertrouwen van mijn omgeving en opdrachtgevers, hebben mij gesterkt om in mezelf te geloven. En ze hebben gelijk gekregen!

20130130_ARTYPARTYWEBFORMAAT__DV10221

Waarom fotografie:

Voor mij is fotografie een zo bijzondere uiting van mijn creativiteit omdat het verschillende elementen van mij samenvoegt.
Met mijn persoonlijkheid blijk ik niet alleen toe te voegen in mijn fotografie, maar ook als fotograaf zelf in contact met de mensen. Een favoriete uitspraak van me is dan ook: “Fotografeer als mens, niet alleen als fotograaf.”